شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

شناسه پست: 5158
بازدید: 615

meta description یا همان متا دیسکریپشن به متنی گفته می شود که به صورت خلاصه در صفحه نتایج جستجو نمایش داده می شود. این متن حدود 155 کاراکتر است و در عمل خلاصه محتوای هر صفحه از سایت شما می باشد. آن ها در یک تگ HTML قرار می گیرند.

 

meta description چه وظیفه ای بر عهده دارد؟

meta description یک تگ اچ تی ام ال است . هدف استفاده از متای توضیحات بسیار مشخص است : ترغیب جستجو کننده ها به کلیک بر روی لینک سایت شما در موتورهای جستجو ! در عمل شما با خلاصه ای که از محتوای هر صفحه از سایتتان می نویسید ، به جستجو کننده نشان می دهید که درون این صفحه از سایت شما چه محتوایی قرار دارد. و این موضوع کمک می کند که کاربران قبل از وارد شدن به سایت ها از خلاصه محتوای آن ها آگاه شوند.

 

meta description خوب چه ویژگی هایی دارد؟

 

  • استفاده از کلمات کلیدی

حتما باید سعی کنید کلمات کلیدی هر صفحه را در متا دیسکریپشن به کار ببرید. هنگامی که کاربر آن کلمه کلیدی را جستجو کند ، گوگل آن کلمه را به صورت برجسته در متن توضیحات شما نمایش می دهد. همین موضوع باعث جلب توجه کاربر می شود و کمک می کند تا با دقت بیشتری متن توضیحات شما را مطالعه کند.

  • استفاده از محتوای یکتا

به هیچ وجه نباید یک محتوای تکراری را برای تمام meta description های خود به کار ببرید. این موضوع به شدت به تجربه کاربری سایت شما ضربه می زند. هر صفحه باید یک متای توضیحات منحصر به فرد خودش را داشته باشد. ولی اگر به هر دلیلی توانایی تولید متحوای منحصر به فرد را ندارید ، بهتر است قسمت متای توضیحات را خالی بگذارید.

  • ارتباط معنایی با محتوا

بسیار مهم است که توضیحات شما کاملا با محتوای درون صفحه شما مرتبط باشد. گوگل به راحتی این موضوع را متوجه می شود. و اگر قصد گمراه کردن آن را داشته باشید ، ممکن است سایت شما را جریمه کند. جدای از موضوع جریمه ، فرض کنید توانستید کاربر را با یک متن غیر مرتبط به سایت خود بیاورید. کاربر به محض اینکه متوجه شود که محتوای مورد نظرش در این صفحه وجود ندارد ، به سرعت از سایت شما خارج می شود. این موضوع باعث افزایش بانس ریت شما می شود. افزایش بانس ریت هم به صورت مستقیم بر روی سئو سایت شما تاثیر منفی می گذارد.

  • استفاده از call-to-action

در نوشتن meta description باید در نظر داشته باشید که کاربران در حالت عادی گرایش به انجام کاری ندارند. این شما هستید که باید با استراتژی های مارکتینگ آن ها را ترغیب به اقدام نمایید. یکی از مهمترین اقدامات استفاده از call-to-action ها می باشد. در این روش شما با نوشتن عبارتی مخاطب را مجبور به اقدام می کنید. البته نه با زور و فشار ! بلکه با تشویق و یا تحریک کنجکاوی مخاطب !

یکی از معروف ترین نمونه های جهانی آن عبارت ” همین حالا خرید کنید ” می باشد. خیلی وقت ها هم با ایجاد محدودیت زمانی کاربر را وادار به خرید در آن لحظه می کنند. برای مثال ” 40 درصد تخفیف تنها تا ساعت 12 امشب ” ! و نمونه های زیاد دیگری برای ترغیب به خرید ، کلیک کردن و یا ثبت نام کردن در سایت می توانید مشاهده کنید.

  • رعایت تعداد کاراکتر

اگر می خواهید توضیحات شما به صورت کامل نمایش داده شود ، بهتر است که کمتر از 155 کاراکتر باشد. البته گوگل در بعضی از مواقع تا 300 کاراکتر هم نمایش می دهد. اما برای اطمینان بیشتر، بهتر است توضیحات شما از 155 کاراکتر بیشتر نشود. اگر هم قصد نوشتن توضیحات بیشتر را داشتید ، حتما سعی کنید که قسمت اصلی آن در 155 کاراکتر اول قرار بگیرد.

تیم پی سی اسکریپت تلاش نموده است که آنچه برای اخذ سئو مناسب وب سایت مهم است را خدمتتان ارائه دهد.