شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

شناسه پست: 7877
بازدید: 600

بازطراحی سایت به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در راستای تغییر ظاهر، دیزاین و مواردی همچون رنگ، لوگو، فونت و … صورت میگیرد. در این مقاله تیم پی سی اسکریپت تلاش دارد تا شما را با اصول بازطراحی سایت آشنا سازد.

بازطراحی سایت چیست ؟

برخی از صاحبان وب سایت ها پس از اینکه مدتی را به اداره وب سایت خود می پردازند، در می یابند مشتریانشان از نحوه خدمات دهی آن ها رضایت ندارند و رفته رفته تعداد آن ها کمتر می شود. علت این امر عدم برآورده شدن نیازهای کاربران در محیط سایت است. در چنین شرایطی به مدیران کسب و کارها پیشنهاد می شود، وب سایتشان را بازطراحی نمایند.

علائم نیاز به بازطراحی سایت چیست؟

1. آیا وب سایت می تواند اهداف و هویت برند شما را به کاربر منتقل کند؟

همان طور که پیش تر بیان کردیم وظیفه وب سایت معرفی کسب و کار شما به کاربران را به عهده دارد. در صورتی که طراحی سایت قادر نباشد اهداف و ارزش های شما را به آسانی به کاربران منتقل کند، کارایی لازم را در جهت موفقیت شما نخواهد داشت.

به عبارت دیگر طراحی سایت شما باید مهمترین ویژگی ها و خصوصیات کاری شما را در اولین نگاه به کاربر انتقال دهد. زیرا اولین لحظات ورود یک کاربر به سایت، لحظاتی طلایی برای شما است تا موفق شوید ذهن او را کنجکاو نموده و وادار به گشت و گذار در صفحات سایت نمایید. اگر ظاهر سایت شما پیچیده باشد، موفق نمی شود کاربر را به خود جذب نماید.

2. آیا کاربران در محیط سایت سردرگم می شوند؟

محیط وب سایت باید به گونه ای طراحی شده باشد که کاربران در هر لحظه و هر مکانی بتوانند به سایر بخش های سایت دسترسی داشته باشد. برای مثال تصور کنید وارد سایتی شده اید که لوازم دیجیتالی اعم از انواع موبایل، تبلت و لب تاپ برندهای معتبر دنیا را عرضه می کند. شما وارد بخش محصولات سامسونگ می شوید. پس از بررسی این بخش تصمیم می گیرید محصولات سونی را نیز ببینید و پس از آن اقدام به خرید نمایید. آیا شما می توانید به آسانی و از همان صفحه که هستید به صفحه محصولات سونی بروید؟ یا نیاز است تمام راه های رفته را بازگشته و مجدد از صفحه اول سایت شروع به جستجو دسته مورد نظرتان نمایید؟

بهترین راه حل برای یافتن پاسخ این بخش، جایگزین کردن خودتان به عنوان مشتری است. از نگاه یک مشتری وارد سایت خود شوید و نیازهایتان را جستجو نمایید.

3. آیا وب سایت شما مطابق معیارهای روز است؟

جهان امروزی تحولات سریع و پی در پی را تجربه می کند و فضای اینترنتی نیز از تحولات یاد شده در امان نیست. اغلب فناوری هایی که دیروز کارایی بالایی داشتند امروز دیگر از رده خارج شده اند و مورد استفاده قرار نمی گیرند.

لازم است بدانید طول عمر مفید یک وبسایت تنها 2 سال است و پس از آن نیاز به بازطراحی اساسی دارد. اگر وب سایت شما قدیمی است و طی سال های اخیر آن را به روز نکرده اید، حتما به بازطراحی آن در چند ماه پیش رو فکر کنید.

4. آیا وب سایت شما واکنش گرا است؟

همان طور که میدانید اغلب مردم از طریق موبایل های همراه خود وارد اینترنت شده و به سایت های مورد نظرشان سر می زنند. به همین جهت لازم است وب سایت شما طراحی متناسب با صفحه نمایش موبایل ها داشته باشد.

در سال های گذشته وب سایت ها برای صفحات مانیتور و محیط دسکتاپ طراحی می شدند. دسترسی به این وب سایت ها از طریق صفحه نمایش کوچک موبایل به سختی امکان پذیر است. کاربرانی که از گوشی موبایل خود برای گشت و گذار در فضای اینترنت استفاده می کنند اغلب از سایت هایی که واکنش گرا نیستند دوری نموده و به سرعت از آن ها خارج می شوند.

اگر وب سایت شما طراحی سازگار با گوشی موبایل و تبلت ندارد و به اصطلاح ریسپانسیو نیست، مطمئن باشید درصد بالایی از مشتریانتان را از دست خواهید داد.