بازدید: 215 بازدید

همکاری در فروش، افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی پورسانتی (affiliate marketing) که به آن افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش نیز می‌گویند امروزه مورد توجه بسیاری از کسب و کارهای آنلاین قرار گرفته است. تیم پی سی اسکریپت قصد دارد تا در این نوشتار در خصوص مزایا و شرایط همکاری در فروش توضیحات مفیدی ارائه نماید.

همکاری در فروش و یا بازاریابی پورسانتی چیست؟

همکاری در فروش، بازاریابی پورسانتی یا بازاریابی مشارکتی فرآیندی است که در آن یک همکار در فروش با صفحه رسمی خود به عنوان واسطه برای بازاریابی محصولات یک شرکت یا شخص دیگر کمیسیون دریافت می‌کند. این واسطه به‌سادگی به‌دنبال محصولی می‌گردد که از آن لذت ببرند و سپس محصولش را تبلیغ می‌کند و بخشی از سود آن از هر فروش را دریافت می‌کند. این فروش‌ها با لینک‌های هدایت کننده از یک وب‌سایت به وب‌سایت دیگر پیگیری می‌شوند.

بازاریابی پورسانتی یک تاکتیک بسیار مشهور برای افزایش فروش و ایجاد درآمد قابل توجهی به‌صورت آنلاین می‌باشد، که این به‌شدت برای هر برند و بازاریابان دورکار واسطه بسیار سودمند می‌باشد و باعث می‌شود که کمتر به تاکتیک‌های سنتی بازاریابی روآورد.

در حقیقت:

  • ۸۱ درصد از برندها و ۸۴ درصد از ناشران به قدرت بازاریابی پورسانتی اشاره کردند، بدین معنی که تا سال ۲۰۲۰ این عدد به ۶.۸ میلیارد می‌رسد.
  • در سال ۲۰۱۸ هزینه‌های بازاریابی محتوا به اندازه ۶۲ درصد از طرح‌های بازاریابی سنتی اندازه‌گیری شده است و در عین حال تعداد سرنخ روش‌های سنتی ۳ برابر بیشتر خواهد بود. در حقیقت ۱۶ درصد از تمام سفارشات آنلاین به تاثیر بازاریابی پورسانتی مربوطند.
  • در مارس سال ۲۰۱۷ ساختار واسطه گری آمازون تغییر پیدا کرد و نرخ ۱ تا ۱۰ درصدی از درآمد محصول را برای ایجادکنندگان ارائه می‌دهد، و فرصت افزایش تدریجی درآمد منفعل را در اختیار سایت های همکار در فروش براساس افقی که در آن فروش دارند قرار می‌دهد.
  • بازاریابی پورسانتی جیسون استون که از آن به‌نام مربی میلیونر یاد می‌شود مسئول ۷ میلیون دلار خرده‌فروشی تنها در طول چند ماهه جوئن و جولای در سال ۲۰۱۷ بود

نحوه فعالیت همکاری در فورش به چه شکلی است؟

از آنجا که بازاریابی پورسانتی یا همکاری در فروش با دادن مسئولیت بازاریابی محصول و جذب افراد جلو می‌رود به‌دنبال ایجاد توانایی در افراد برای داشتن استراتژی موثرتری در بازاریابی می‌باشد و در عین حال سهمی از سود را به شرکا می‌دهد. برای رسیدن به نتیجه باید سه شخص در این کار دخیل باشند:

۱. فروشنده تولیدکننده محصول

۲. واسطه یا تبلیغ کننده

۳. مصرف‌کننده

فروشنده؛ چه یک کارآفرین تکی باشد و چه یک سازمان بزرگ، دارنده، بازرگان، تولیدکننده محصول یا خرده‌فروش محصولی به بازار است. این محصول می‌تواند یک محصول فیزیکی، همانند کالاهای خانگی یا خدماتی همانند دوره‌های آرایشی باشد.

در همکاری در فروش تبلیغ کننده یا واسطه می‌تواند یک فرد یا یک شرکت باشد که محصول تولیدکننده را به‌گونه‌ای خوشایند در اختیار مصرف‌کنندگان بالقوه قرار می‌دهد. به‌بیان دیگر واسطه محصول را تبلیغ می‌کند تا مصرف‌کننده را قانع کند که این محصول برای آنها ارزشمند و مفید است و آن‌ها را متقاعد به خرید کند. اگر یک مصرف‌کننده در نهایت محصول را بخرد واسطه سهمی از درآمد را دریافت می‌کند.

با سیستم همکاری در فروش چه مصرف‌کننده از این موضوع آگاه باشد چه خیر، آن‌ها (و خریدهایشان) محرک بازاریابی پورسانتی هستند. واسطه ها این محصولات را با آن‌ها در رسانه‌های اجتماعی، بلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها به اشتراک می‌گذارند.

زمانیکه مصرف‌کنندگان یک محصول را می‌خرند فروشنده و واسطه سود را با هم تقسیم می‌کنند. گاهی یک واسطه تصمیم می‌گیرد که با افشای میزان کمیسیونی که برای فروش‌هایشان دریافت می‌کند، با مصرف‌کننده‌هایش صادق باشد. در موارد دیگر ممکن است مصرف‌کننده به زیرساختاری که پشت خریدهایشان وجود دارد بی‌توجه باشد.

پرداخت ها با سیستم همکاری در فروش به چه نحوی است؟

۱- پرداخت به‌ازای فروش

این ساختار استاندارد بازاریابی پورسانتی است. در این برنامه بازرگان به واسطه درصدی از قیمت فروش محصول را بعد از اینکه مصرف‌کننده محصولی را به‌عنوان نتیجه‌ای از استراتژی‌های بازاریابی پورسانتی خریداری کرد پرداخت می‌کند.

۲- پرداخت به‌ازاری هر سرنخ

در یک سیستم پیچیده‌تر این برنامه واسطه را براساس تبدیل سرنخ‌ها جبران می‌کند. این واسطه ها باید مصرف‌کننده را متقاعد کنند تا یک وب‌سایت تجاری را ببینند و اقدام مطلوبی را اتخاذ کنند، چه یک فرم قراردادی باشد و چه ثبت‌نام برای یک دوره محصول یا عضویت در یک روزنامه و یا دانلود نرم‌افزار یا فایل‌ها.

۳-پرداخت به‌ازای کلیک

این برنامه روی ایجاد انگیزه در واسطه تمرکز دارد تا مصرف‌کنندگان را از پلت‌فرم بازارشان به یک وب‌سایت تجاری هدایت کنند. بدین معنی که واسطه باید مصرف‌کننده را تا حدی سرگرم کند که آن‌ها از سایتش به یک سایت تجاری بروند. پرداخت نیز به واسطه براساس افزایش ترافیک وب انجام می‌شود.

ادامه مطلب